Spor Bizden Sorulur

Spor Bizden Sorulur

Başta futbol, tekvando, tenis, güreş, futsal, masa tenisi, satranç, izcilik...ve son olarak kağıt uçak ve maket uçak yarışmaları.... Öğrencilerimiz pek çok spor dalıyla ilgileniyor ve dereceler kazanıyor. 

21.06.2023 212

 

            İlçe çapında yapılan futsal turnuvalarına hem ortaokul hem liseden takımlarımız katılıyor.  Beden Eğitimi öğretmenimiz Ferhat binicinin koordinesinde okulumuzda ortaokullar arası satranç turnvası gerçekleştirildi. En son TUGVA ile işbirliği halinde hem ortaokul hem lise de sınıflar arası düzenlenen futbol turnuvasında tüm okul farklı bir heyecan yaşadık. Okul çıkış saatlerinde heyecanla maçları izledik. Lisede 12-D sınıfı, ortaokulda 5-B sınıfı birinci oldular. Kendilerini kutluyoruz.  

 

21-06-202321-06-202321-06-202321-06-202321-06-2023

 

Eskişehir’de gerçekleşen 2022-23 Okul Sporları, Hava Modelciliği Türkiye Şampiyonası’nda  öğrencilerimiz Kağıt Uçak ve Planör Model Uçak branşlarında dereceye girdiler.Beytullah Can Bekçi, Furkan Özgür ve Taha Yasin Geçal, Türkiye Hava Sporları Federasyonu Kocaeli İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Kağıt ve Maket Uçak Yapımı Yarışması’nda derece alarak Eskişehir’de Türkiye Genelini kapsayacak olan yarışmaya katılmaya hak kazanmıştı. 12 Haziran’da Eskişehir’de başlayan şampiyonaya Gebze’den 14 öğrenci katılırken, yaklaşık olarak 850 öğrenci katılım sağladı. Rekabetin üst seviyelerde olduğu yarışmalarda Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, şampiyonanın birinci günü yapılan Hava Modelciliği Kağıt Uçak branşında 2’inci, şampiyonun üçüncü günü yapılan Planör Model Uçak branşında ise 1’inci olmayı başardılar.

21-06-202321-06-2023

 

Öğrencilerimizin başarıları yerel basında da yayınlandı. Gebzeli öğrencilerden başarılı uçuş! – Gazete Gebze     Gebzeli Öğrencilerden Havacılıkta Başarı – Gazete Gebze  

Ayrıca sporcu öğrencilerimizin hangi spor dallarıyla ilgilendikleri ve başarılarını gösteren bir sunu hazırladık. Sunuyu izlemek için tıklayınız. 

 

Tüm öğrencilerimize el attıkları tüm konularda başarılar diliyoruz.

 

                     Gebze İmam Hatip Lisesi ailesi olarak sizlerle gurur duyuyoruz.