Türkiye Yüzyılı'nın Yüz Akı 100 Eseri

03.05.2024 28

Millî Eğitim Bakanlığı olarak Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına “Türkiye Yüzyılı” inancıyla ve vizyonuyla girmenin haklı gururunu ve mutluluğunu yaşamaktayız. Anadolu topraklarındaki yüzlerce yıllık birikimimiz ile günümüz gelişmelerinin üzerine inşa edeceğimiz Türkiye Yüzyılı’nda, Cumhuriyetimizin tüm kazanımlarına yüksek bir inançla sahip çıkmaktayız. Bu şuurla, başta Cumhuriyet'imizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün olmak üzere, tüm kahramanlarımızın aziz hatırlarının ve eserlerinin evlatlarımızın zihinlerinde daima yer alması için üstün bir gayretle çalışmaya devam edildiği, Milletimizin ve devletimizin el ele vererek ve büyük emekler sarf ederek ortaya koyduğu eserlere ait fotoğrafların, tanıtım metinlerinin ve videoların okullarda öğrencilerimizle paylaşılması öğretmenlerimize ilham vermek, öğrencilerimize yeni fikirler kazandırmak ve iyi uygulama örneklerini artırmak açısından önem arz ettiği ilgi yazı ile Müdürlüğümüze bildirilmiştir.

Bu doğrultuda bu çalışmalarla ilgili  bağlantı adresleri aşağıda verilmiştir. Tüm öğrenci ve velilerimize aşağıdaki linklere tıklarak bu çalışmaları incelemelerini tavsiye ediyoruz.

Bağlantı Adresleri:

Yüzüncü Yıl Galerisi için tıklayınız.

Türkiye Yüzyılı Yüz Akı 100 Temel eser için tıklayınız.

Yüzüncü Yıl Galerisi için tıklayınız.